Imagini care vă pot afecta emoțional! Un bărbat a legat o vacă de un tractor şi a târât-o pe şosea. Ce pedeapsă riscă (VIDEO)

Embed:

Poliţiştii din Timişoara, România s-au autosesizat, după ce pe internet au apărut imagini cu o vacă legată de un tractor şi târâtă pe asfalt. Bărbatul care apare în imagini a fost identificat şi este cercetat pentru rănirea şi schingiuirea animalelor. Atenție, conținut video care vă poate afecta emoțional!

Pe Facebook au fost publicate imagini cu un tractor de care a fost legată o vacă. Animalul, care pare bolnav şi nu poate să se ridice şi să meargă, a fost târât pe şosea, în viteză.

La un moment dat, vaca se ridică cu greutate şi şchiopătează în urma utilajului. La prima intersecţie, aceasta se prăbuşeşte la pământ şi este târâtă în curtea unei case.

Imaginile au fost surprinse de un trecător carea vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la comportamentul oamenilor faţă de un animal neputincios şi fără apărare, scrie Digi24.ro.

Imaginile au fost filmate în comuna Giroc, aflată la marginea oraşului Timişoara.

Poliţiştii din cadrul IPJ Timiş s-au autosesizat. A fost identificat stăpânul animalului care a şi fost dus la audieri şi i s-a întocmit dosar penal pentru rănirea şi schingiuirea animalelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu