Iluminat stradal, grădiniţe reparate şi apeduct. Primarii democraţi din suburbiile Chişinăului şi-au făcut publice proiectele de viitor

Embed:

Iluminat stradal, grădinițe reparate și sisteme de aprovizionare cu apă, sunt doar câteva dintre proiectele pe care urmează să le implementeze, anul viitor, primarii localităţilor din suburbia Capitalei. Aceștia s-au întrunit în cadrul unui forum, unde și-au împărtășit planurile de viitor.

Edilul oraşului Codru a promis o grădiniţă nouă.

"În oraşul Codru este numai o grădiniţă unde stau la evidenţă încă o sută de copii, dar nu pot ajunge. De aceea, noi am depistat un teren şi deja proiectul e pe sfârşite pentru a începe construcţia", a spus Vladimir Munteanu, primarul oraşului Codru.

În comuna Sângera urmează să fie extinsă reţeaua de iluminat stradal.

"Iluminatul stradal în viziunea mea este o verigă foarte importantă, deoarece acuma chiar toţi locuitorii activează în diferite companii care vin noaptea de la serviciu, se duc la serviciu şi e o chestie foarte importantă mai ales că acuma la ora 16.00 e întuneric", a spus Valeriu Poiată, primarul oraşului Sângera.

Iar la Truşeni, toate gospodăriile vor fi conectate la apeduct.

"Oamenii desigur că doresc reţele de canalizare şi conectare a apeductului centralizat, pentru că acestea sunt primele etape cele mai necesare pentru viaţă", a spus Ion Apostol, primarul comunei Truşeni.

Vicepreședintele PDM, Andrian Candu, prezent și el la forum, dar și colegul lui de partid, Constantin Țuțu, au apreciat acțiunile concrete ale autorităților locale.

"Aşa s-au obişnuit politicienii în ţara noastră să vină odată în patru ani în faţa alegătorilor şi să promită. Să promită că vor curge râuri de lapte. Aşa stau lucrurile dar nu cu echipa Partidului Democrat. Nu a fost făcută nici o promisiune care nu a fost gândită, analizată", a spus Andrian Candu, vicepreşedintele PDM.

"Mă bucur treptat că reuşim să consolidăm echipa noastră din cele cinci suburbii ale Chişinăului. Aici vorbim de Băcioi, Sângera, Codru, şi Durleşti şi Truşeni. Avem realizări, avem proiecte, avem ce le spune oamenilor", a spus Constantin Ţuţu, deputat PDM.

Tot în cadrul forumului, zeci de simpatizanţi ai PDM au devenit membri cu acte în regulă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu