Ilegalităţi la punctul de trecere Leușeni. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră în momentul verificărilor

A încercat să traverseze frontiera în baza permisului de conducere fals. Este vorba despre un moldovean, care a fost deconspirat de polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni.

Bărbatul de 38 de ani era la volanul unui automobil înmatriculat în Rusia. Astfel, în cadrul verificărilor, s-a constatat că documentul, eliberat de autoritățile ruse, avea mai multe mai multe semne de falsificare.

Moldoveanul a declarat că și-a perfectat legal permisul de conducere în Rusia, fără a apela la intermediari. Documentul a fost ridicat și transmis spre expertiză, iar bărbatului i-a fost permisă intrarea în Moldova după prezentarea celui de-al doilea permis de conducere, eliberat de autoritățile naționale.

Totodată, în acelaşi punct de trecere a frontierei de stat, un cetățean român care era la volanul unui camion cu semiremorcă, a fost prins că avea documente și plăcuță de înmatriculare ce nu aparțin mijlocului de transport.

Conducătorul auto, în vârstă de 34 de ani, a declarat că nu știa despre cele depistate. El a spus că acum ceva timp și-a procurat camionul cu semiremorcă de la o firmă românească și ar fi la prima ieșire din România.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu