ILEGALITĂŢI la frontiera de stat! Peste 100 de persoane au fost reţinute

Au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova. Este vorba despre 120 de persoane care au fost depistate şi reţinute în punctele de trecere și "frontiera verde" în perioada 17 – 24 aprilie.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, în perioada respectivă, o persoană a încălcat frontiera de stat, iar altele 64 au încălcat regimul frontierei de stat și al punctelor de trecere.

Totodată, nouă persoane au fost documentate pentru uz de fals în actele de călătorie, iar 14 cetăţeni străini au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova. Opt persoane au fost documentate pentru tentativa de transportare ilegală a mărfurilor nedeclarate peste frontiera de stat, iar 24 de persoane aflate în conflict cu legea și trei unități de transport date la consemn au fost reținute în punctele de trecere a frontierei.

În decursul săptămânii precedente, 56 de cetăţeni străini au primit refuz de a intra în Republica Moldova. Totodată, potrivit datelor deținute, 14 cetățeni moldoveni au fost neautorizați în Federația Rusă, iar unul a fost deportat.

În Uniunea Europeană a fost limitată intrarea pentru 11 conaționali, alții șapte fiind deportați.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu