Ilegalităţi la frontiera de stat, în ultimele 24 de ore: Trei persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute

Mai multe ilegalităţi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la frontiera de stat.

Opt persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Au fost înregistrate două cazuri de trafic ilicit de bunuri şi o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat.

Totodată, doi cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, patru conducători auto au ignorat regulile de folosire a vinietelor, iar trei persoane în conflict cu legea au fost reținute, ca urmare a schimbului de date și informații cu autoritățile de drept naționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 46.489 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 24.292 a fost înregistrat pe sensul de ineșire din Republica Moldova.

La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 24.669 traversări.

Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 11.940  traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculate în străinătate – 6.010 traversări autovehicule.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 8.431 traversări persoane;
PTF Leușeni - 7.516 traversări persoane;
PTF Otaci - 5.399 traversări persoane;
PTF Sculeni - 4.899 traversări persoane;
PTF Giurgiulești-Galați – 4.422 traversări persoane;
PTF Cahul – 2.299 traversări persoane.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu