Ilan Şor, invitat să efectueze o vizită de lucru la Parlamentul European

Embed:

Primarul din Orhei, Ilan Şor, a fost invitat să efectueze o vizită de lucru la Parlamentul European. Pentru asta avocaţii edilului au expediat instanţei un demers prin care cer ca politicianului să i se permită să iasă din ţară.

Conducerea Partidului Şor susţine că unii europarlamentari sunt îngrijoraţi de situaţia în care se află primarul Orheiului.  

"Europarlamentarul Fulvio Martusciello, reprezentantul grupului Partidului Popular European care şi-a exprimat susţinerea faţă de Ilan Shor, menţionând citez: "Puteţi conta pe sprijinul nostru, Ilan Shor nu este singur şi împreună vom obţine victoria în cazul dat", a declarat vicepreşedintele Partidului "Şor", Marina Tauber.

Şi deputatul UE, Marijana Petir, a declarat că este deschisă să monitorizeze cazul lui Ilan Şor şi să ofere tot sprijinul în rezolvarea cazului. Primarul din Orhei a fost condamnat la şapte ani şi şase luni de închisoare.

El este acuzat de escrocherie și spălare de bani în unul dintre dosarele privind fraudele de la BEM, Banca Socială și Unibank.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu