Ilan Șor despre Năstase: de la Țopa la Europa

Președintele "Partidului Șor", Ilan Șor l-a atacat dur pe liderul PPDA, Andrei Năstase. Acesta a declarat că Năstase "a trecut de la Țopa la Europa" și este un profitor, un palavragiu care nu a putut construi măcar în satul natal un teren de joacă, dar acum promite proiecte de anvergură pe banii cerșiți în Europa. 

Totodată, Ilan Șor consideră că pe Andrei Năstase îl ia gura pe dinainte, dar nu pricepe nimic.

"Andrei Năstase iese mereu ca păduchele în frunte. Indiferent despre ce nu ar fi vorba, e expert în toate. La fel și acum, a ajuns să vorbească despre trecerile subterane din Chișinău. Potrivit lui, dacă ar fi ajuns primar al Chișinăului, trecerile subterane demult ar fi fost reconstruite. Pe bani, potrivit lui, europeni. Cam așa se vede Năstase în funcția de primar – să alerge prin toată Europa cu mâna întinsă, să roage, să cerșească și să facă de râs și funcția sa, și alegătorii, și țara".

Fostul primar de Orhei consideră că lucrurile nu stau nici pe departe așa cum se gândește finul de cununie a oligarhului penal Victor Țopa.

"Să presupunem că Năstase va găsi bani pentru reparația pasajelor subterane, dar de unde va lua pentru reparația trotuarelor, a drumurilor, acoperișurilor, iluminatul stradal, amenajarea parcurilor, a zonelor verzi? Tot din Europa? În opinia lui Năstase europenii sunt niște unchi zâmbitori în permanență gata să dezlege punga".

Șor a mai declarat că Năstase nu poate trăi fără să ia bani de la cineva. Înainte erau cei din clanul Țopa, acum vrea din Europa.

Toate replicile dure către Năstase au fost făcute după ce liderul PPDA a criticat reparația subteranei de la aeroport.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu