Ilan Șor despre Maia Sandu: Fata de pe Mercur care se vrea prim-ministru. Îmi amintește de DOM 2 (VIDEO)

Embed:

"Fata de pe Mercur în genere consideră că trebuie să fie prim-ministru, pentru că a găsit de unde să împrumute 200 de milioane. Dacă să judecăm pe acest principiu, atunci eu ar trebui să fiu premier, pentru că eu mai repede am să împrumut de la partenerii mei din vest 500 de milioane, chiar mai mult. Ea a uitat că sarcina unui manager nu este de a împrumuta bani, dar să-i câștige pentru buget". 

Așa a comentat Ilan Șor declarațiile Maiei Sandu, care a spus în cadrul unei conferințe de presă că Guvernul minoritar, asumat de blocul ACUM, ar putea obține 200 de milioane de euro din surse externe. 

Șor a mai spus că aceste acțiuni ale liderilor PAS - PPDA îi amintesc de tolk show-uri. Aici Ilan Şor s-a referit şi la faptul că reprezentanţii partidului pe care îl conduce au mers sa discute cu blocul ACUM, dar ei au părăsit sala. 


"Acest spectacol îmi amintește de emisiunea ”Dom 2”. Mașa nu îl vrea pe Vasea, pentru că Vasea o vrea pe Sașa. Sau emisiunea “Jdi menea”. Eu te-am așteptat, dar tu n-ai venit. Dar și mai bine, “Davai pojenimsea”. "

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu