IKER CASILLAS, UN NOU ÎNCEPUT. Spaniolul intenţionează să candideze la şefia federaţiei

Embed:
Iker Casillas, portarul clubului portughez FC Porto, va candida pentru postul de preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal. Potrivit presei internaţionale, acesta ar fi informat Consiliul Superior al Sportului de intenţia sa. Jucătorul ar fi susţinut de liga profesionistă spaniolă, "La Liga", condusă de Javier Tebas, dar şi de asociaţia fotbaliştilor spanioli, în frunte cu David Aganzo.

Dacă va candida, el va avea un oponent puternic - actualul şef al forului de profil Luis Rubiales, cel care exercită funcţia din luna mai a anului 2018. 

Alegerile ar urma să aibă loc în toamna acestui an, dar Rubiales a cerut ca scrutinul să se desfăşoare înaintea EURO-2020.

La 1 mai 2019, Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. După ce a părăsit spitalul, portarul a revenit în lotul lui FC Porto, însă nu a mai jucat niciun meci. El mai are contract cu clubul lusitan până la finalul actualului sezon. Anterior, Casillas mai fusese legitimat doar la Real Madrid.

El a jucat 167 de meciuri pentru echipa naţională, un record absolut în Spania, fiind campion mondial cu "Furia Roja" în 2010 şi campion european în 2008 şi 2012.
loading...

Lasă un comentariu