Igor Ursachi ar putea fi noul antrenor al FC Speranţa

Embed:

FC Speranţa Crihana Veche atacă Divizia Naţională! Fostul antrenor secund al naţionalei Moldovei, Igor Ursachi este aproape de a prelua echipa din sudul Moldovei, care a promovat recent în prima ligă valorică. La FC Speranţa se află în probe şi foştii jucători ai echipei Milsami Orhei, Alexandru Golban şi Ghenadie Ochincă.

Igor Ursachi poate reveni în Divizia Naţională după o pauză de un an şi jumătate. Fostul antrenor al Daciei este aproape de a semna un contract cu nou-promovata Speranţa Crihana Veche.

"Domnul Ursachi iubeşte fotbalul şi pentru el important e rezultatul. La moment încă mai avem discuţii, dar negocierile sunt aproape de finalizare", a menţionat preşedintele Speranţa Crihana Veche Ion Groza.

Igor Ursachi a antrenat ultima dată în Divizia Naţională în 2011 la FC Costuleni. Ultimul club la care a activat tehnicianul a fost Veris Drăgăneşti din Divizia B.

FC Speranţa este aproape de a semna şi cu internaţionalul moldovean, Alexandru Golban, dar şi cu fostul jucător al formaţiei Milsami, Ghenadie Ochincă.

"Ne dăm bine seama că în Divizia Naţională este nevoie de jucători cu experienţă, dar baza formaţiei rămâne aceea care a fost. Noi vrem să ne menţinem în Divizia Naţională. Aceasta este principala sarcină pe care vrem să o realizăm", a mai precizat Groza.

Clubul de fotbal Speranţa Crihana Veche a fost fondat în anul 2007. Echipa din sudul Moldovei a evoluat doi ani în Divizia B şi alţi doi ani în Divizia A. În sezonul trecut, Speranaţa a ocupat locul 2 în liga secundă, și deoarece a obţinut Licenţa Naţională va evolua din acest an în liga superioară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu