Igor Ursachi, numit în funcția de antrenor interimar al naţionalei de tineret a Moldovei

Embed:

Igor Ursachi a fost numit în funcţia de antrenor interimar al naţionalei de tineret a Moldovei. El l-a înlocuit pe Alexandru Curteian, care a preluat naţionala de seniori în luna septembrie. 

Comitetul de Antrenori al FMF a decis ca Igor Ursachi să conducă selecţionata de tineret la Cupa CSI, turneu care va avea loc la mijlocul lunii ianuarie la Sankt-Petersburg. Pentru funcţia de antrenor al selecţionatei au mai fost nominalizaţi alţi trei candidaţi, Sergiu Cleşcenco, Veaceslav Rusnac şi Sergiu Secu

"Domnul Ursachi considerăm că poate să fie antrenorul viitor. Să vedem dacă o să poată descurca şi după acest turneu să luăm hotărâre dacă îl înaintăm la Comitetul Executiv pentru a-l întocmi definitiv la selecţionată", a declarat vicepreședintele Federației de fotbal, Ion Testemițeanu

În cariera sa de antrenor, Igor Ursachi a mai antrenat FC Costuleni, Veris Chişinău şi Zaria Bălţi. Cele mai mari performanţe el le-a obţinut cu Dacia.

Sub conducerea lui Ursachi, "lupii-galbeni" au promovat în Divizia Naţională şi s-au calificat în runda a treia a Cupei Intertotto în anul 2003.

Moldova va juca la Cupa CSI într-o grupă cu Rusia, Kîrgîzstan şi Letonia. Tricolorii vor întâlni în primul meci Rusia, pe 16 ianuarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu