Igor Sîrbu susține referendumul republican din 24 februarie și Partidul Democrat (VIFRO)

Embed:

Solistul Igor Sîrbu susține referendumul republican din 24 februarie și Partidul Democrat. Într-un video postat pe o rețea de socializare, interpreta îndeamnă cetățenii să voteze pentru reducerea numărului de deputați.

"Eu merg pe 24 februarie la referendum și vă invit și pe voi. Susțin inițiativa de a reduce numărul deputaților de la 101 la 61 și obțiunea de a retrage mandatul celor care nu fac față. Pe 24 februarie eu votez pentru Moldova, pentru Partidul Democrat! "

CITEȘTE ȘI: Geta Burlacu susține referendumul republican din 24 februarie şi îndeamnă oamenii să iasă la vot

Mai mulți artiști autohtoni precum Geta Burlacu, Formația Fraților Advahov, Constantin Moscovici, Nicolae Botgros, Iurie Sadovnic și Adriana Ochișanu au împărtăşit îndemnul la vot. 

CITEȘTE ȘI: Orchestra Fraților Advahov îl susțin pe Alexandru Jizdan la funcția de deputat pentru raionul Anenii Noi

PUBLIKA.MD amintește că mâine, 24 februarie 2019, cetățenii Republicii Moldova sunt așteptați la alegerile parlamentare şi referendumul consultativ. Mâine moldovenii își vor putea alege deputații care îi vor reprezenta în Parlament în următorii ani. Totodată, moldovenii vor putea vota în cadrul referendumului dacă vor să fie redus numărul de deputați și revocarea sau demiterea aleşilor poporului pentru neîndeplinirea angajamentelor. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu