Igor Munteanu a depus o sesizare la Procuratură şi CNA. Acesta vrea investigarea concesionării Aeroportului

După aproape două luni de lucru, comisia parlamentară care s-a angajat să elucideze privatizările a ieșit în fața presei ca să vorbească despre un singur caz - concesionarea aeroportului.

Președintele comisiei a declarat că a sesizat Procuratura Generală şi Centru Anticorupție ca să investigheze modul în care statul a transmis aeroportul în gestiunea unei companii private.

"Noi am sesizat, în acest fel, astăzi, CNA și Procuratura pentru că deja este nevoie ca paralel cu desfăşurarea activităţilor Comisei de anchetă să intervină deja şi cei care vor desfăşura, probabil, o investigaţie mai largă", a spus  IGOR MUNTEANU, deputat PPDA.

Igor Munteanu a mai declarat că Avia Invest încasează de la fiecare călător câte nouă euro. Este vorba despre o taxă inclusă în costul biletului, după ce statul s-a împrumutat de la BERD cu 46,5 milioane de euro pentru modernizarea aeroportului.

Solicitat să comenteze declarațiile lui Igor Munteanu, parlamentarul Petru Jardan, care este și directorul Avia Invest, a declarat că va reveni mai târziu cu o reacție. Președintele consiliului de administrație Avia Invest este deputatul Ilan Șor, condamnat în prima instanță și dat în căutare pentru devalizarea sistemului bancar.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu