Igor Lambarschi a înscris primul său gol pentru FC Krasnodar

Mijlocaşul moldovean, Igor Lambarschi a înscris primul său gol pentru FC Krasnodar. În ultima etapă a Campionatului Rusiei, taurii au remizat în deplasare cu formaţia Spartak Nalcik, scor 3-3. Lambarschi a marcat golul doi al oaspeţilor. Echipa moldoveanului Alexandru Gaţcan, FC Rostov a pierdut meciul cu Tom Tomsk şi va juca un meci de baraj pentru a-şi păstra locul în prima ligă.

Gazdele au deschis scorul în minutul opt prin Konţedalov, iar taurii au egalat peste doar trei minute prin Marcio. Bolov a făcut 2-1 pentru Spartak în minutul 14, iar Igor Lambarschi a egalat din nou peste şapte minute. Acesta a fost primul gol al fotbalistului moldovean pentru FC Krasnodar.

În repriza secundă, oaspeţii au înscris pentru 3-2 prin Iura Movsisean, iar Spartak Nalcik a egalat în minutul 75, prin Konţedalov. La FC Krasnodar, Igor Picuşceac a intrat pe teren în repriza secundă în locul lui Lambarschi, iar Valeriu Ciupercă a jucat în ultimele şapte minute ale meciului. La Spartak Nalcik, Eugeniu Cebotaru a fost rezervă.

FC Rostov, echipa lui Alexandru Gaţcan a pierdut meciul cu Tom Tomsk, scor 1-2. În urma acestui rezultat, Rostov a terminat competiţia pe locul cinci în turneul pentru retrogradare şi va juca meciul de baraj pentru a-şi păstra locul în prima ligă. Alături de Rostov, la baraj va juca şi Volga Nijnii Novgorod. Spartak Nalcik şi Tom Tomsk au retrogradat direct, iar locul lor va fi luat de Alania Vladikavkaz, echipă la care este legitimat moldoveanul Semion Bulgaru, şi Mordovia Saransk

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu