Igor Grosu aduce ACUZAŢII GRAVE în adresa lui Pavel Voicu, propus la funcţia de ministru de Interne

Embed:

Deputatul PAS Igor Grosu a venit cu acuzaţii grave în adresa ministrului demis al Apărării în Guvernul Sandu, Pavel Voicu, care a fost propus la funcţia de ministru al Afaceririlor de Interne în Guvernul Ion Chicu. 

Potrivit lui Grosu, sub conducerea lui Voicu mai mulţi angajaţi ai unei direcţii din cadrul Ministerului Apărării se ocupau de filaj şi spionajul liderilor politici.

"Domnul Voicu, după ce ministrul de Interne a dizolvat Direcţia 5, pe înţelesul cetăţenilor, este direcţia care se ocupa de poliţia politică, adică ofiţerii din această Direcţie filau, adunau informaţii pe politicieni şi membrii familiei lor. După ce a fost dizolvată, indivizii din această direcţie au fost preluaţi de domnul Voicu şi se aflau în Direcţia informaţie militară în cadrul Ministerului Apărării şi continuau să se ocupe de filaj şi spionaj a liderilor politici", a declarat Igor Grosu. 

PUBLIKA.MD aminteşte că  Pavel Voicu se află în lista miniştrilor din Guvernul Ion Chicu, fiind propus pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu