Igor Dodon, REPLICĂ TĂIOASĂ pentru Maia Sandu: Se crede prea importantă

Embed:

Se crede prea importantă! Astfel a comentat preşedintele ţării, Igor Dodon, declaraţia de ieri a premierului demis, Maia Sandu, potrivit căreia membrii Guvernului ar fi interceptaţi şi filaţi la comanda socialiştilor. Acuzaţia a fost făcută marţi, în cadrul şedinţei Parlamentului, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Sandu. 

"Am auzit că încercaţi să ne ascultaţi, să ne filaţi, să ştiţi exact ce discutăm noi şi că folosiţi şi oameni ai regimului precedent, ca să fiţi la curent", a menţionat Maia Sandu.

Premierul demis Maia Sandu a făcut aceste declarații, după ce deputatul socialist Vasile Bolea a criticat decizia Guvernului privind asumarea răspunderii pentru proiectul de lege care îi oferea premierului posibilitatea de a preselecta candidaţii la funcţia de procuror general. Întrebat de jurnalişti despre acuzaţiile aduse de Maia Sandu, preşedintele Igor Dodon a avut o replică tăioasă.

"Socialiştii nu au aşa capacităţi, dar preşedintele nu are aşa interes. Se crede prea importantă, poate cineva, se crede prea importantă. Uite, toţi o filează, toţi o urmăresc, noi avem de lucru până deasupra capului", a subliniat Igor Dodon.

Guvernul Sandu a fost demis cu 63 de voturi ale socialiştilor şi democraţilor, după ce PSRM a depus o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului de miniştri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu