Igor Dodon pierde din popularitate. Încrederea în şeful statului a scăzut cu 2 puncte procentuale în doar două luni

Embed:
Preşedintele Igor Dodon pierde din popularitate. Încrederea în şeful statului a scăzut cu 2 puncte procentuale în doar două luni, arată cel mai recent sondaj realizat de Centrul "CBS-AXA", la comanda Institutului de Politici Publice apropiat Partidului "Acţiune şi Solidaritate".
Dodon şi-a dezamăgit şi consătenii. Oamenii din Sadova spun că acesta le-a promis multe, doar nu a realizat mai nimic.

Dumitru Furculiță, în vârstă de 82 de ani, fostul profesorul de fizică și matematică al lui Igor Dodon, afirmă ca marea i-a fost bucuria, atunci când a aflat că elevul său a ajuns preşedinte. Totuşi, aşteptările nu i-au făcut îndreptăţite.

"- Când era ministru a fost normal, dar cât a fost preşedinte nu a făcut nimic până când.
- V-a dezamăgit?
- Într-o anumită măsură, da. De atâta că multe promit şi puţine fac ", a spus fostul profesor al lui Igor Dodon, Dumitru Furculiţa.

Dascălul a ținut sa-i transmită un mesaj fostului discipol.

"Să fie sănătos şi să facă mai multe pentru sat".

Și alți oameni din satul natal al şeful statului susţin că demnitarul, care a avut de-a lungul timpului mai multe funcții importante în stat, nu a făcut aproape nimic pentru baştina sa. Spre exemplu, una dintre cele mai mari probleme a localităţii sunt drumurile. Acestea sunt pline de gropi. Nu este o excepţie nici strada pe care se află casa părintească a preşedintelui.

"El mai trece că are, aici, cumpărat lagărul . El tot pe aici trece, dar dacă nu-i pasă lui. Cine ar trebui să facă?! Doar el este preşedintele ţării. Şi ar trebui de făcut ceva, dar dacă nu se stăruie. I-aş transmite să facă ceva măcar pentru sat. Nu numai pentru el, dar şi pentru sat".

Oamenii spun că, în ultima perioadă, preşedintele ţării a fost prezent la câteva evenimente din localitate, unde a făcut numai promisiuni.

Mai mult, unii oameni din localitate îl acuză că nu este preşedintele tuturor, aşa cum pretinde, dar acordă prioritate etnicilor ruşi şi găgăuzi.

Igor Dodon s-a născut în anul 1975 în satul Sadova din raionul Călăraşi.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu