Igor Dodon: Ministerul Agriculturii ar putea reveni în sediul vechi

Embed:
Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului ar putea reveni în sediul vechi, cel de pe Bulevardul Ştefan cel Mare. Anunţul a fost făcut de preşedintele Igor Dodon la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare.

"Clădire care până nu demult a fost sediul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, care era pe atunci, a fost dată în exploatare în 1986 şi a fost construită pe banii colhozurilor şi întreprinderilor intergospodăreşti, deci practic pe banii "colhoznicilor" sau producătorilor agricoli. Să dai acel edificiu unei altei organizaţii care se află acolo nu este corect", a spus ministrul Agriculturii, ion Perju.

Ministerul Agriculturii a activat în clădirea de pe Bulevardul Ştefan cel Mare până în 2017. Odată cu comasarea ministerelor, instituţia a trecut într-un alt sediu, din strada Constantin Tănase. Clădirea de pe principalul bulevard al Capitalei urma să găzduiască cele cinci judecătorii de sector din Chişinău. Acest lucru însă nu s-a mai întâmplat. Ministrul Agriculturii, Ion Perju, spune că acum acolo vor fi nu doar birourile ministerului, ci şi cele ale agenţiilor şi instituţiilor din agricultură.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu