Igor Dodon, în vizită la baza militară de la Bulboaca: Sunt ferm convins că nimeni din afara ţării nu vor să ne atace

Embed:

La baza militară de la Bulboaca nu există lucrări dubioase, care ar sprijini zvonurile cu privire la o eventuală destabilizare în zona de securitate. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Igor Dodon, care a mers astăzi într-o vizită de lucru la poligonul din raionul Anenii Noi. 

"Activităţile pe poligon se desfăşoară conform planului obişnuit. Are loc reparaţia unor cazarme pentru soldaţi şi a infrastructurii. Nu am depistat careva lucrări de ordin militar dubioase, care ar putea duce la destabilizarea situaţiei din Zona de Securitate sau implicarea unor forţe armate din afara ţării. Sunt sigur că Chişinăul nu are de gând să atace militar pe cineva. Şi sunt ferm convins că nimeni din afara ţării nu vor să ne atace", a spus preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Dodon a mai declarat că va merge în următoarea perioadă la toate bazele militare din Moldova. Şeful statului a mai spus că va convoca până la sfârşitul lunii august Consiliul Suprem de Securitate.

Anterior, vicepremierul rus Dmitri Rogozin, declarat indezirabil în Moldova, a lansat acuzația că SUA ar construi obiective militare la poligonul de la Bulboaca pentru a-i pregăti pe militarii moldoveni de un eventual război în regiunea transnistreană.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu