Igor Dodon îi răspunde lui Klaus Iohannis: Noi stimăm fraţii de peste Prut

Şeful statului Igor Dodon a comentat declaraţiile făcute de omologul român Klaus Iohannis, care a spus că România va continua doar proiectele care sprijină direct cetățenii din Republică Moldova, atâta timp cât guvernul de Chișinău nu arată că este determinat să își reformeze instituțiile și să urmeze un parcurs european.

"Noi stimăm partenerii noştri români, fraţii de peste Prut, noi pledăm pentru relaţii bune şi vom continua relaţiile bune cu statul vecin, care este partenerul strategic nr. 1 la aspectul bilateral, este nr.1 România, avem mai multe proiecte comune, care trebuie să fie implementate şi cred că relaţiile dintre ţările noastre trebuie să continue indiferent de cine se află la guvernare la Chişinău sau la Bucureşti", a declarat Igor Dodon. 

Şeful statului a mai adăugat că Guvernul condus de Ion Chicu este hotărât să continue reformele pentru parcursul european al Republicii Moldova, iar unele acţiuni deja s-au făcut. 

CITEŞTE ŞI: Preşedintele României este nemulţumit de guvernul de la Chişinău: Vom continua doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetățenilor din Moldova

loading...

Lasă un comentariu