Igor Dodon doreşte să câştige alegerile din turul I

Embed:

Igor Dodon este sigur că va câştiga alegerile din turul I. Declaraţia a fost făcută de socialist puţin timp în urmă. 

"Vreau să le mulţumesc cetăţenilor pentru participare masivă la vot. Aţi dat dovadă de maturitate politică. Până la urmă am luptat ca alegerile preşedintelui să fie directe. Vreau să le mulţumesc colegilor. Aceste alegeri au demostrat foarte clar că liderul opoziţiei socialiste se bucură de cea mai mare încredere a populaţiei Republicii Moldova. Există şanse reale să învingem din turul II. Suntem la limită. Făceţi-vă munca până la capăt. Cred că pot învinge din turul I. Sunt suficiente voturi, procese verbale care nu au fost procesate. Consider că victoria noastră este inevitabilă. Şi acest lucru trebuie să-l înţeleagă tot. Nu vă grăbiţi", a spus socialistul Igor Dodon

Toate secțiile de votare din țară au fost închise. Până la ora 21:00 au votat 1.430.071 de moldoveni. Cei mai mulţi dintre alegători au fost persoanele cu vârsta peste 57 de ani. Cei mai pasivi alegători fiind tinerii cu vârstele cuprinse între 18 şi 25 de ani.

În listele electorale de bază se regăsesc peste 2,83 milioane de cetățeni cu drept de vot.

Pentru acest scrutin, CEC a acreditat 3.764 observatori, dintre care 3.202 naționali și 562 internaționali.

Cetățenii cu drept de vot, care domiciliază în stânga Nistrului, la alegerile prezidențiale au putut alege în 30 de secții de votare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu