Igor Dodon consideră că inițiativa de demitere a sa este o răzbunare a liberalilor

Embed:

Campania de colectare a semnăturilor pentru organizarea referendumului de demiterea a șefului statului, inițiată de Partidului Liberal, nu este altceva decât o  răzbunare.

Șeful statului spune că acțiunile liberalilor sunt un răspuns la iniţiativa PSRM de organizare a plebiscitului pentru demiterea primarului Dorin Chirtoacă. 

"Încearcă să iasă din sicriul politic unde gata, cuile sunt bătute și el din interior încearcă cumva să iasă. Crede prin aceste colectări de semnături, gata Mihai Fiodorovici, nu vă mai ajută nimic. Liberalii gata au plecat în istorie, în istorie pe tot timpul", a afirmat președintele, Igor Dodon.

PL a inițiat ieri o campania de colectare a semnăturilor pentru organizarea unui referendum pentru demiterea președintelui Igor Dodon.

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat că îşi bazează iniţiativa pe numeroasele încălcări ale Constituţiei comise de actualul şef de stat.

Printre acestea el a menționat faptul că Igor Dodon l-a felicitat pe liderul separatist de la Tiraspol atunci când a câștigat alegerile, recunoscând astfel autoritatea unui președinte ilegal.

De asemenea, Ghimpu a condamnat participarea șefului statului la parada militară din Rusia, dar și solicitarea statutului de observator în cadrul Uniunii Euroasiatice.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »