Igor Dodon către Ion Ceban: Nu trebuie să fii sub nicio euforie, oamenii asteaptă rezultate

Șeful statului Igor Dodon a făcut declarații de presă, după afișarea rezultatelor preliminare ale turului doi ale Alegrilor locale. 

"Stimați concetățeni, vreau să vă multumesc pentru votul acordat astăzi. Vreau să felicit pe toți locuitorii Chișinăului, pentru că astăzi începe o fila nouă, pozitivă, în istoria modernă a Capitalei. Vreau să-l felicit pe Ceban cu rezultatul pe care le-a obținut și vreau să spun că nu trebuie să fie sub nicio euforie, pentru că dumnealui trebuie să fie primarul tuturor, nu doar al celor care l-au votat. 
Oamenii asteaptă rezultate, nici un fel de politică, oamenii așteaptă lucruri bune pentru Chișinău. Categoric Domnule Ciobanu vă rog să nu faceți politică în Primărie. În primărie trebuie să fie doar ce așteaptă oamenii, dar oamenii nu vor geopolitică, oamenii nu vor ideologii, oamenii vor să schimbe lucrurile spre bine și eu cred că acest lucru este posibil.
De mâine, noi vom face consultări pe intern pentru a preveni anumite întrebari. Noi susținem guvernul Maiei Sandu. Noi suntem pentru păstratrea acestei majorități parlamentare. Avem propuneri de a spori eficiența guvernului, le vom discuta cu partenereii de coaliție. Cred că în următoarele zile vom avea discuții întâi în echipă, după care vom veni cu propuneri către partenerii de coaliție.", a declarat Dodon. 

CITEȘTE ȘI: REZULTATELE PRELIMINARE ALE ALEGERILOR DIN CHIȘINĂU

Lasă un comentariu