Igor Dodon a votat: Fiecare vot contează. Fiți activi. Ieșiti la vot (VIDEO)

Embed:

De mâine putem intra într-o nouă etapă de dezvoltare a Republicii Moldova. Fiecare vot contează, ieșiți la vot, fiți activi, acesta a fost îndemnul șefului de stat, Igor Dodon.

"Vreau să spun că e o zi frumoasă. În Republica Moldova cetățenii nu sunt mulțumiți de ceea cum stau lucrurile. Mulți spun că țara merge într-o direcție greșită.

Astăzi concetățenii au posibilitatea să schimbe aceste lucruri, totul depinde de fiecare persoană în parte. Sau va rămîne așa cum a fost ultimii ani. În opinia mea a fost o situație urâtă, a fost dezastru, privind multe sectoare. Dacă doresc să schimbe lucrurile pot să iasă astăzi la vot și să le schimbe.

De mâine putem intra într-o nouă etapă de dezvoltare a Moldovei. Fiecare vot contează. Fiți activi. Nu vă dați speriați, Nu vă temeți că vor elibera din funcțiile pe care le dețineți.

Colegii din administrație știu că nu am impus pe nimeni. De mâine puteți schimba lucrurile spere bine, Eu cred că se vor schimba

Atât alegerile parlamentare, cât şi referendumul consultativ au loc într-o singură zi. Secţiile de votare vor fi deschise între orele 7:00 şi 21:00, ora locală a ţării unde se află localul de votare.

Alegătorul va primi patru buletine de vot: două pentru alegerea deputaţilor şi alte două pentru referendum.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu