Igor Dodon a semnat decretul privind demiterea miniştrilor Liviu Volconovici și Svetlana Cebotari

Embed:

Preşedintele Igor Dodon a semnat decretul privind demiterea ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, și ministrului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari. Şeful statului a făcut anunţul pe o reţea de socializare.

Fosta şefă de la Sănătate se va întoarce în funcția de director al Centrului Național de Transfuzie a Sângelui. Iar Liviu Volconovici va reveni la Universitatea Agrară, unde a fost rector până la preluarea mandatului.

Liviu Volconovici și Svetlana Cebotari și-au început activitatea de miniștri în luna decembrie a anului trecut, când a avut loc cea mai amplă remaniere guvernamentală.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Maxim Lebedinschi, a declarat că şeful statului mai are la dispoziţie 15 zile pentru a lua o decizie în privinţa candidaturilor noilor miniştri propuşi de premierul Pavel Filip. Este vorba de şeful AIPA, Nicolae Ciubuc, pentru Ministerul Agriculturii şi fostul primar interimar al Capitalei, Silvia Radu - pentru Ministerul Sănătății.

Viteşte şi: Vlad Plahotniuc: REMANIERI la Guvern. Cabinetul de miniștri va avea doi miniştri noi

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu