Igor Dodon a invitat deputaţii fracţiunilor PSRM, PAS, şi DA la discuţii. Vezi când s-ar putea întâlni (VIDEO)

Embed:

Vrem să păstrăm această majoritate parlamentară. Este declaraţia făcută de şeful statului, Igor Dodon, după ce socialiştii s-au convocat în şedinţa fracţiunii parlamentare.

"Vrem să păstrăm această majoritate parlamentară, vrem să păstrăm acest Guvern pentru că este o şanşă pentru Republica Moldova. În acelaşi timp, colegii socialişti categoric nu acceptă promovarea unor iniţiative care contravin Constituţiei şi a celor Acorduri semnate între PSRM şi Blocul ACUM. Astăzi am făcut un schimb de opinii, discuţiile vor continua. Am înţeles că doamna Grecenîi vrea să convoace şedinţa Parlamentului pentru ziua de mâine la ora 15:00. Vreau să vin cu o iniţiativă, mâine, la orele 10:00, voi avea discuţii în Parlament cu fracţiunea socialiştilor. La 11:00, îi invit pentru discuţii pe deputaţii fracţiunii PAS şi la ora 12:00, îi invit la discuţii pe deputaţii fracţiunii DA", a punctat Igor Dodon.

Întrebat ce şanse sunt pentru a fi înaintată o moţiune împotriva Guvernului Sandu, preşedintele ţării a spus că: "Şansele sunt mari, o moţiune se pregăteşte deja, iar mâine după ora 15:00 va fi clar şi va fi luată o decizie".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu