Igor Dobrovolski nu va mai antrena echipe din Moldova. Află ce preferinţe are tehnicianul

Embed:

Fostul antrenor al naţionalei Moldovei Igor Dobrovolski nu mai doreşte să antreneze echipele autohtone. Tehnicianul a recunoscut că dacă va antrena vreo formaţie, această va fi de peste hotare.

Igor Dobrovolski  a părăsit banca tehnică a echipei Veris la începutul  lunii martie. De atunci, Dobrovolski nu a mai antrenat nicio formaţie. Acum, fostul selecţioner al naţionalei Moldovei analizează doar ofertele care vin de la cluburi de peste hotare.

"Au fost mai multe oferte, însă ştiţi cum se întâmplă uneori? Totul merge bine, însă într-un moment dat ceva nu se reuşeşte. Toate ofertele pe care le-am primit până acum au fost din străinătate", a declarat antrenorul.

Dobrovolski a fost demis de la Veris după ce echipa sa nu a obţinut nicio victorie în primele meciuri oficiale din 2014.

Campionul olimpic de la Seul a mai antrenat şi Dacia Chişinău timp de trei sezoane, câştigând titlul în 2011. Dobrovolski a fost antrenor al naţionalei Moldovei în perioada 2007-2009. Cu el pe banca tehnică, reprezentativa noastră a ajuns pe locul 37 în clasamentul FIFA, cea mai bună clasare din istorie.

La sfîrşitul anului trecut, Igor Dobrovolski a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unui atac de cord.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu