Igor Dobrovolski a fost operat cu succes. Antrenorul echipei Veris ar putea reveni la muncă într-o lună

Embed:

Dobrovolski ar putea reveni la muncă într-o lună după ce a suferit o intervenţie chirurgicală în urma unui atac de cord. Colegii tehnicianului au declarat că Dobrovolski s-a simţit prost încă de sâmbătă, când a câştigat titlul de campion naţional printre veterani şi a stat pe banca tehnică a lui Veris în partida cu FC Tiraspol.

Igor Dobrovolski a fost adus la Institutul de Cardiologie luni, după ce a suferit un atac de cord. Tehnicianul a fost operat imediat, iar acum se află în secţia de reanimare.

"Se cunosc mai mulţi factori de risc care provoacă asemenea patologii. În cazul lui special, din câte ştiu, este un rău fumător. Într-o lună va reveni într-un mod obişnuit de activitate. Oamenii care sunt supuşi unei astfel de intervenţii se recuperează repede şi nu au contraindicaţii deosebite pe viitor", a declarat chirurgul Ion Popovici.

Colegii lui Dobrovolski susţin că fostului selecţioner i s-a făcut rău încă de sâmbătă, imediat după meciul în care echipa sa, Geotermal a câştigat titlul printre veterani.

"Meciul era decisiv. A decis să iasă pe teren. În timpul meciului s-a simţit prost. După asta a avut un meci emoţional la Tiraspol. Am fost acolo, am văzut că a avut emoţii. Apoi s-a constatat că atacul de cord a avut loc sâmbătă", a adăugat patronul Geotermal, Veaceslav Pîslari.

Igor Dobrovolski are 46 de ani şi a avut o carieră de vis în calitate de jucător, în care a câştigat Liga Campionilor şi a devenit campion olimpic. Acesta a fost selecţionerul Moldovei între anii 2007-2009, în perioada 2010-2013 a antrenat Dacia, cu care a cucerit titlul, iar din octombrie se află pe banca tehnică a formaţiei Veris Chişinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu