Igor Dobrovolski a convocat încă trei fotbalişti pentru meciul cu Ţara Galilor

Schimbări în lotul echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova în ajunul meciului cu Ţara Galilor. Selecţionerul Igor Dobrovolski a convocat pentru această partidă încă trei fotbalişti. Este vorba despre Petru Ojog de la Spicul Chişcăreni, Vladimir Ambros şi Artiom Rozgoniuc, ambii de la Petrocub Hânceşti.

De asemeni, s-a alăturat lotului și Vitalie Bordian, care a fost suspendat pentru partida de la Belgrad cu Serbia.

"Aceşti băieţi nu au făcut deplasarea în Serbia, dar au rămas la Vadul lui Vodă şi s-au pregătit împreună. Asta pentru că i-am convocat în ultima clipă", a spus selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski. 

"Tricolorii" vor juca marţi seara cu reprezentativa Ţării Galilor, semifinalista Campionatului European din 2016. Toate biletele pentru partida de pe stadionul "Zimbru" din capitală au fost vândute.

Galezii sunt angrenaţi în lupta pentru calificarea la Mondialul de anul viitor, în timp ce ai noaștri au drept obiectiv evitarea ultimului loc în grupa preliminară.

"Da, suntem în situaţii diferite şi într-o stare psihologică la fel de diferită. Oricum, avem şi noi obiectivele noastre. De exemplu, să evităm ultimul loc în grupă şi chiar să învingem în acest meci", a spus Dobrovolski. 

"Ei se bat pentru calificare, iar nouă ne rămâne doar să îi încurcăm să obţină această calificare. Jucăm acasă şi trebuie să facem un meci bun, astfel ca fanilor să le placă", a spus fundaşul naţionalei Moldovei, Cătălin Carp. 

Republica Moldova şi Ţara Galilor vor juca între ele pentru a patra oară. În precedentele trei partide, "tricolorii" au obţinut o victorie şi au suferit două înfrângeri.

Meciul de marţi de la Chișinău va începe la ora 21:45 şi va fi oficiat de o brigadă de arbitri din Polonia, cu Pawel Raczkowski la centru.

În 2016, acesta a arbitrat finala Cupei Moldovei Milsami Orhei-Zaria Bălţi, jucată pe aceeaşi arenă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu