"Igor Armaş este cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012"

Embed:

Fundaşul naţionalei Moldovei, Igor Armaş, este principalul favorit la titlu de cel mai bun fotbalist al anului. Specialiştii din fotbalului moldovenesc au declarat la unison că anume Armaş este cel care merită acest titlu.

Printre alte preferinţe ale oamenilor din fotbal se numără Alexandru Epureanu, Gheorghe Boghiu sau chiar Oleg Şişchin.

Jucătorul formaţiei Kuban Krasnodar, Igor Armaş are cele mai mari să şanse să fie ales cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012.

"Cred că Igor Armaş merită să fie cel mai bun jucător al anului. El a jucat cel mai constant şi este cel mai valoros fotbalist", a declarat agentul FIFA, Petru Efros. 

"Am să fiu de acord cu Petru Efros. Armaş a avut stabilitate în acest an, dar cred că Epureanu este cel mai valoros fotbalist moldovean", susţine ex-directorul Olimpia Bălţi Andrei Andronic. 

"Eu l-am ales pe Armaş. Aceasta e părerea mea, el a jucat tot anul bine într-un campionat puternic", spune antrenorul echipei Rapid, Iurie Osipenco. 

"Desigur că Boghiu pe lângă titlu de golgheter merită şi titlu de cel mai bun fotbalist. Dacă să fiu obiectiv, atunci am trei candidaturi: Armaş, Epureanu şi Şişchin. Ultimul pentru cariera lui, iar ceilalţi doi pentru că joacă într-un campionat cu mult mai puternic decât cel din Moldova", a declarat vicepreşedintele Milsami, Petru Jardan. 

Numele celui mai bun fotbalist al anului 2012 va fi anunţat pe 7 decembrie, în cadrul Galei Fotbalului Moldovenesc. Anul trecut, cel mai bun fotbalist moldovean a fost desemnat Alexandru Suvorov.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu