Igor Armaş a plâns ca un copil după ce echipa sa a ratat victoria în partida cu rivala FC Krasnodar

Embed:

Jucătorul selecţionatei Moldovei, Igor Armaş a plâns ca un copil după ce echipa sa Kuban a ratat victoria în derby-ul cu FC Krasnodar. Kuban a fost egalată în prelungiri, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Supărat că echipa sa a scăpat printre degete victoria în partida cu FC Krasnodar, fundaşul moldovean al echipei Kuban, Igor Armaş, a izbucnit în lacrimi după sfârşitul meciului, de parcă ar fi pierdut finala Ligii Campionilor.  

Într-un interviu acordat presei din Rusia, Armaş a declarat ca acesta a fost cel dezamăgitor egal din cariera sa de fotbalist.

Kuban a fost egalat în prelungiri după ce a condus din minutul 50. Echipa lui Igor Armaş nu poate să învingă rivala FC Krasnodar de aproape doi ani.

Igor Armaş a fost integralist în această partidă şi a ratat o ocazie mare de a înscrie.

După primele 4 etape disputate în campionatul Rusiei, Kuban nu a obţinut nicio victorie şi ocupă locul 11 în clasament, cu trei puncte. De partea cealaltă, FC Krasnodar se află pe poziţia a opta.

Kuban va avea ocazia să obţină prima victorie din noua ediţie a campionatului sâmbătă, atunci când echipa din Krasnodar va juca pe teren propriu cu Rubin Kazan.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu