Igor Armaş a părăsit clubul Kuban Krasnodar. Ce spune fotbalistul naţionalei Moldovei

Embed:

Fotbalistul naţionalei Moldovei, Igor Armaş, a părăsit clubul Kuban Krasnodar după 7 ani şi jumătate petrecuţi la formaţia din Rusia. Contractul fundaşului în vârstă de 29 de ani a expirat, iar jucătorul şi oficiali echipei nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte semnarea un nou acord. Armaş a disputat 167 de meciuri pentru Kuban şi a marcat 6 goluri.

"Am stat de vorbă cu conducerea clubului, antrenorul şi ne-am ajuns la un numitor comun. La mine s-a încheiat contractul. A trecut prin multe, mai multe schimbări au fost, au fost multe emoţii poziţia. Asta este viaţa. Trebuie să mergem înainte. Acum sper să-mi găsesc un nou loc de muncă", a menţionat Armaş.

Armaş şi-a luat rămas bun de la suporteri care l-au ovaţionat la scenă deschisă.

"Fanii tot timpul m-au respectat când intrat pe teren. Eram devotat lor sută la sută. Aici am găsit foarte mulţi prieteni, cunoscuţi", a subliniat fotbalistul.

Jucătorul a mărturisit că nu ştie deocamdată unde îşi va continua cariera.

Igor Armaş nu a disputat nicio partidă în ultimele opt luni din cauza unei accidentări suferite în meciul dintre Moldova şi Irlanda din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu