Igor Armaş a părăsit clubul Kuban Krasnodar. Ce spune fotbalistul naţionalei Moldovei

Embed:

Fotbalistul naţionalei Moldovei, Igor Armaş, a părăsit clubul Kuban Krasnodar după 7 ani şi jumătate petrecuţi la formaţia din Rusia. Contractul fundaşului în vârstă de 29 de ani a expirat, iar jucătorul şi oficiali echipei nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte semnarea un nou acord. Armaş a disputat 167 de meciuri pentru Kuban şi a marcat 6 goluri.

"Am stat de vorbă cu conducerea clubului, antrenorul şi ne-am ajuns la un numitor comun. La mine s-a încheiat contractul. A trecut prin multe, mai multe schimbări au fost, au fost multe emoţii poziţia. Asta este viaţa. Trebuie să mergem înainte. Acum sper să-mi găsesc un nou loc de muncă", a menţionat Armaş.

Armaş şi-a luat rămas bun de la suporteri care l-au ovaţionat la scenă deschisă.

"Fanii tot timpul m-au respectat când intrat pe teren. Eram devotat lor sută la sută. Aici am găsit foarte mulţi prieteni, cunoscuţi", a subliniat fotbalistul.

Jucătorul a mărturisit că nu ştie deocamdată unde îşi va continua cariera.

Igor Armaş nu a disputat nicio partidă în ultimele opt luni din cauza unei accidentări suferite în meciul dintre Moldova şi Irlanda din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu