Igor Armaş a înscris un gol în partida dintre FC Voluntari şi FCSB Bucureşti

Igor Armaş a înscris un gol în partida dintre FC Voluntari şi FCSB Bucureşti, din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1, scor 2-2. Internaţionalul moldovean a urcat în atac şi a marcat cu o lovitură de cap golul de 1-1 în minutul 28.

A fost al doilea gol înscris de fundaş în actuala ediţie de campionat. Pentru Voluntari a mai marcat Mihai Căpăţână. Golurile formaţiei FCSB au fost înscrise de Florin Tănase şi Ioan Hora. Ambele echipe au încheiat partida în inferioritate numerică, pe rând fiind eliminaţi Filipe Teixeira şi Gabriel Deac.


După 26 de partide jucate, Voluntari se află pe locul 13 în clasament, fiind în zona retrogradării. De cealaltă parte, FCSB este la distanţă de două puncte de liderul CFR Cluj, care are cu un meci mai puţin disputat.

Ultima partidă jucată de Armaş în tricoul echipei naţionale a Republicii Moldova a fost cea cu Serbia din preliminariile campionatului mondial de fotbal din anul 2018, pierdută de "tricolori" cu scorul de 0-3. Fundaşul nu a fost convocat până acum în mandatul lui Alexandru Spiridon.


"Tricolorii" vor găzdui pe 22 martie campioana mondială Franţa în prima partidă din preliminariile campionatului european din anul 2020. Disputa de la Chişinău va fi transmisă în direct de PRIME, la ora 21:45.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu