Igor Armaş a felicitat suporterii cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Embed:

Igor Armaş este Moş Crăciun din Moldova! Fundaşul selecţionatei Moldovei şi al echipei Kuban Krasnodar, alături de colegii săi, îmbrăcat în costum de Moş Crăciun, şi-au felicitat suporterii cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Igor Armaş i-a felicitat pe suporterii echipei sale şi în limba română: "Dragi cetăţeni ai regiunii Kuban, daţi-mi voie să vă felicit cu Anul Nou şi să vă urez sănătate, fericire şi bunăstare în familiile dumneavoastră. La mulţi, mulţi ani!"

Unii coechipieri ai lui Armaş au întâmpinat dificultăţi când au apărut în faţa camerei, iar alţii au încurcat sărbătorile.

"Vreau să vă felicit cu Anul Nou! Nu s-a primit aşa-i? Vă felicit pe toţi cu Anul Nou!", a spus Gheorghe Bucur, atacant Kuban.

"Vă felicit cu ziua de naştere! Vă urez un An Nou fericit tuturor suporterilor. Să aveţi parte de tot ce e mai bun. Mulţumesc la toţi pentru atenţie", a menţionat Igor Lolo, fundaş Kuban.

"Să aveţi un An Nou cu multă fericire şi multe victorii", le-a urat suporterilor Bogdan Kariukin, portar Kuban.

Kuban Krasnodar a încheiat anul pe locul patru în Campionatul Rusiei. Igor Armaş a rămas singurul moldovean de la Kuban, după ce în acest an antrenorul Emil Caras a plecat la Dinamo Moscova, iar contractul cu Stanislav Namaşco nu a fost prelungit.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu