Ies la iveală legăturile lui Donald Trump cu Rusia. Preşedintele SUA a vrut să construiască un turn la Moscova

Embed:

Ies la iveală legăturile lui Donald Trump cu Rusia. Preşedintele american a vrut să-şi extindă imperiul imobiliar prin construcţia unui zgârie-nori la Moscova. Negocierile pentru proiectul "Trump Tower" au avansat mai mult decât susţineau persoane din anturajul liderului de la Casa Albă.

Potrivit publicaţiei BuzzFeed, turnul de o sută de etaje urma să fie construit în cartierul de afaceri "Moskva-City". Imobilul trebuia să găzduiască spații comerciale, un hotel, precum și un centru spa sub marca "Ivanka Trump". 

Anterior, persoane din anturajul președintelui SUA au declarat că proiectul s-a oprit la faza discuţiilor. Însă, conform documentelor publicate de BuzzFeed, planurile arhitecturale ale construcţiei erau finalizate încă din septembrie 2015.  Clădirea, de peste 462 de metri, ar fi fost cea mai înaltă din Europa. 

"Trump Tower" din Rusia este unul dintre subiectele cheie ale anchetei privind implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA. 

În toamna anului trecut, Michael Cohen, fostul avocat al lui Trump, a minţit Congresul în privinţa proiectului Trump Tower.

Cohen a declarat inițial că proiectul a fost abandonat la începutul anului 2016, iar apoi a recunoscut că negocierile au continuat cel puțin până în iunie, când Trump a devenit oficial candidatul Partidului Republican la președinția SUA.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu