Ieri prieteni buni, azi duşmani. Igor Dodon despre Usatîi: Să plece mai bine în Taiga să prindă urși

Embed:
Ieri, prieteni buni la proteste, astăzi, cei mai mari dușmani. Vorbim de președintele Igor Dodon care a declarat în timpul unei linii directe pe o rețea de socializare că nu vrea să facă nicio coaliție cu Renato Usatîi. Șeful statului a menționat că va discuta cu formațiunea "Partidul Nostru" doar când va avea altă conducere.

"Usatîi lucrează pentru serviciile speciale occidentale și are misiunea să distrugă flancul de stânga al politicii. Acțiuni comune cu acest "balabol" nu putem să avem. Cu acest bandit din anii '90 nu avem ce vorbi. Să plece mai bine în taiga să prindă urși. Acesta este nivelul lui, nu mai mult, sau să lucreze în circ dresor sau clovn", a spus Igor Dodon, şeful statului.

Acum trei ani, Renato Usatîi și Igor Dodon au mers la braț în proteste. Cei doi cereau demisia șefului statului, organizarea alegerilor anticipate, dar și modificarea procedurii de alegere a președintelui. Însă, la începutul anului 2016, întrei cei doi s-a iscat o ceartă. Usatîi l-a amenințat pe Dodon că ar putea găsi în ceaiul său carbid, iar fostul lider al PSRM l-a numit pe fostul primar de Bălți bandit, "balabol" și clovn.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu