Iepuraşii pascali nu mai sunt doar din ciocolată. Cofetăriile din Los Angeles şi Beverly Hills au scos în vânzare produse de lux

Embed:

La Los Angeles, şi Paştele este sărbătorit cu mult fast. Datorită unor cofetari inventivi şi iscusiţi, iepuraşii pascali nu mai sunt doar din ciocolată, ci şi poleiţi aur. Magazinele din oraşele Los Angeles şi Beverly Hills le propun oamenilor să sărbătorească cu lux învierea lui Hristos, să nu se uite la bani, pentru că plăcerea întotdeauna costă. 

Asociaţia Cofetarilor din Statele Unite susţine că din 90 la sută dintre coşurile de Paşti nu vor lipsi iepuraşii din ciocolată. Proprietarii unui magazin din Los Angeles au decis să profite de acest lucru şi au scos în vitrine ciocolate poleite cu aur de 24 de karate.

"Întotdeauna facem ceva special, unic. Suntem în Los Angeles, aşa că şi ciocolata trebuie să arate ca în Los Angeles".

Iar un magazin din Beverly Hills propune gurmanzilor să înlocuiască pasca de Paşte cu un shake delicios din frişcă, lapte, îngheţată şi zmeură proaspătă. Preţul unei băuturi este de 16 dolari.

În Beverly Hills poate fi găsit şi cadoul perfect de Paşte. La "Diane Krön Chocolatier" au fost scoase în vânzare сoşuleţe drăguţe, pline ochi cu dulciuri alese. Preţul porneşte de la 130 de dolari.

Pentru cei care nu îşi permit să cumpere asemenea produse de lux, vor fi organizate vânători de ouă, concursuri şi alte evenimente interesante.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu