Ieftin și rapid! Cumpărăturile online devin tot mai populare în Moldova

Embed:

Câteva click-uri şi produsul dorit este acasă. Cumpărăturile online devin tot mai populare în Moldova, pentru că sunt uşor de efectuat şi cer mult mai puţin timp şi efort decât cele tradiţionale.

Anul trecut, aproape jumătate dintre utilizatorii de Internet din ţara noastră au făcut shopping pe Internet. 

Peste 850.000 de persoane din ţara noastră au comandat anul trecut produse online. Este rapid și ieftin, spun clienții.

Numărul comenzilor online a crescut considerabil anul trecut.

"Poșta Moldovei" a livrat peste un milion de pachete venite din străinătate în 2015, cu aproximativ 720.000 mai multe decât anul precedent.

"Creşterea este considerabilă, majoritatea coletelor sunt procurate online. Recent am instalat post terminale, este un proiect nou, pentru a facilita procesul de lucru pentru opertaori şi totodată pentru a oferi comoditate şi rapiditate celor care vor recepţiona aceste colete, la orice oră şi în orice zi a săptămânii", a spus şeful de direcţie de la "Poşta Moldovei", Alexei Căpățînă

Și numărul moldovenilor care au acces la internet a crescut cu peste 20 la sută în 2015 în comparaţie cu 2014.

Potrivit studiului efectuat de Biroul de Audit al Tirajelor şi Internetului, mai mult de jumătate dintre utilizatorii din Moldova sunt femei.

Datele statistice mai arată că în 2014 peste 40 la sută dintre gospodării aveau un calculator şi aproape toate familiile din Moldova aveau un televizor.

Pe de altă parte, doar 60 la sută dintre gospodării sunt conectate la reţelele de apă şi canalizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu