Idei de cadouri de lux pentru ea și el de Sfântul Valentin

Fiecare zi de Valentine’s Day este o provocare, indiferent dacă sunteți împreună de o lună, un an sau de 10 ani. Pur și simplu nu ai idei de cadouri perfecte. Noi își venim în ajutor cu lista noastră de idei pentru cadouri de lux pentru ea sau el de Sfântul Valentin, scrie unica.ro.

Top cadouri de lux de Ziua Îndrăgostiților

  • O bijuterie

Indiferent dacă o oferi unui bărbat sau unei femei, o bijuterie de calitate se poate dovedi cadoul ideal pentru ziua îndrăgostiților. O femeie va aprecia un inel sau un colier de aur sau argint, iar unui bărbat îi poți oferi o pereche de butoni cu cristale Swarovski.

  • Un ceas

Un cadou deosebit care poate fi oferit de Valentine’s Day. De fiecare dată când partenerul tău se va uita la ceas se va gândi la tine. Un ceas de calitate cu o brățară deosebită este o dovadă că dragostea este eternă ca timpul.

  • Un gadget

Un bărbat va aprecia un telefon, un espressor sau o pereche de căști cu blutooth, pe când o femeie nu va refuza de Ziua Îndrăgostiților o perie de curățare facială, un ondulator sau un aparat de saună facială.

Top parfumuri femei

Ce poate fi mai plăcut pentru o femeie, ca de Ziua Îndrăgostiților să primească un parfum care să-i aducă aminte de partenerul ei de viață ori de câte ori îl folosește.

Dăruiește un parfum care să i se potrivească. Poți alege un parfum elegant, sofisticat, fresh sau oriental.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu