Ideea care l-a făcut pe un bărbat fără adăpost din Birmingham să aibă un succes neașteptat

Kevin World, un bărbat care trăiește pe străzile din Birmingham, Marea Britanie, a reușit să vândă peste 200 de sacoșe de bumbac pictate manual, succesul lui subit luându-l prin surprindere.

Bărbatul care a ajuns să trăiască pe străzi acum cinci ani din cauza unei tragedii de familie a povestit că viața lui s-a transformat după ce sacoșele pictate de el au devenit la mare căutare în Birmingham, scrie Mirror.co.uk. Un consultat IT pe nume Greg Wright este cel care l-a ajutat pe Kevin să-și pornească afacerea, după ce a văzut că bărbatul are talent la desen, scrie libertatea.ro

Kevin a cerut pe creațiile sale „o donație din inimă”, lăsând fiecare cumpărător să plătească cât vrea. El spune că oamenii plătesc pe o sacoșă în jur de 3 lire sterline. Sacoșele lui Kevin au un succes atât de mare, încât ele sunt revândute pe internet cu sume cuprinse între 60 și 80 de lire sterline.

O fundație de caritate pentru oamenii fără adăpost încearcă în prezent să-i obțină lui Kevin propriul stand la un târg cu lucruri handmade care are loc pe 7 noiembrie.

Lasă un comentariu