Ideea candidatului comun, ÎNGROPATĂ! "Dacă ajunge preşedinte, Năstase va duce ţara de RÂPĂ"

Embed:

Ideea unui candidat comun este îngropată, iar Partidul "Acțiune și Solidaritate" și Partidul "DA" al mafioților fugari Țopa nu vor putea desemna o persoana unică la prezidențiale. Părerea aparține invitaților emisiunii Fabrika de aseară. Analiștii mai spun că Andrei Năstase face tot posibilul pentru a destabiliza situația din țară.

"Era din start clar că doamna Maia Sandu împreună cu domnul Năstase nu vor ajunge la un numitor comun. Fiecare moldovean are o rânză mare. Simpatizanții domnului Năstase doar într-un extremis ar putea să o voteze pe doamna Sandu. În niciun caz simpatizanții doamnei Sandu care sunt mai intelectuali un pic nu se vor duce să-l voteze pe domnul Năstase care este o ființă mai impulsivă", a declarat jurnalistul Victor Nichituş. 

Experții sunt de părerea că membrii Partidului "DA" ar putea veni cu atacuri și mai dure asupra liderului Partidului "Acțiune și Solidaritate", Maia Sandu.

"Domnul Năstase o mai pipăie la glezne. O mai atinge un pic mai dur pe obraz, dar nu sunt lovituri politice foarte dure. Platforma DA nu atacă atât de dur cum ar putea să atace. În cazul în care se va ajunge la formula candidatului unic și va fi promovată Maia Sandu, atunci adevărata teroare va începe după alegeri", a spus analistul politic, Corneliu Ciurea. 

Totodată, invitații din platou spun că dacă Andrei Năstase va fi ales președinte, el va duce țara spre o prăpastie imensă.

"Misiunea Platformei DA și misiunea lui Andrei Năstase e cu totul alta. Misiunea lui Andrei Năstase este o acțiune revanșardă, o acțiune revanșardă, războirea cu actuala putere. Dacă devine președinte Năstase, funcția lui va fi de a destabiliza situația, de a răsturna cu fundul în sus scena politică și acest stat", a spus editorialistul Petru Bogatu. 

"Dacă cineva spunea că Lenin este visătorul din Kremlin, până la urmă eu aș spune că și Năstase este visătorul din buzunarele Țopilor. Este un fel de clonă a lui Renato, numai că este o clonă de limbă română și la fel de vulgar. Dacă ar fi mâine alegerile prezidențiale și m-ar întreba cineva de ce nu votez pentru Năstase, aș spune din două considerente: că Năstase a fost luat la dans de Renato și Dodon și a acceptat și i-a plăcut și nu s-a sfiit de loc. Partidul lui a fost preluat de la Nicoale Chirtoacă, general de KGB", a menţionat scriitorul Traian Vasilcău. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu