Icoană făcătoare de minuni, adusă la Căpriana. Mii de oameni s-au rugat pentru a scăpa de suferinţe (VIDEO)

Embed:

Copia exactă a icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului "Axioniţa" a ajuns în Moldova tocmai de la muntele Athos. Mii de oameni au venit la miezul nopții din diferite regiuni ale țării pentru a o întâmpina la intrarea în localitatea Căpriana.

Credincioșii au parcurs pe jos un traseu de peste doi kilometri până la porțile mănăstirii Căpriana. Pe drum ei au intonat cântece bisericești.

Ajunși la mănăstire, oamenii s-au înghesuit la poartă, în speranța să atingă icoana pentru a scăpa de suferințe. Aceștia au venit să se roage și pentru cei apropiați:

"Mă rog pentru toată lumea. Am venit cu dragoste să întâmpinăm pe preacurata Maica Fecioara noastră Maria, care ne apără, ne scoate de la boli, de la dureri".

"Mă rog să ajung acasă să nu mă doară nimic. Cred în minuni, cred că o să facă Dumnezeu minuni ca să nu fie nevoie să merg la operație".

Sfânta Liturghie a început după miezul nopții și se va sfârși în această dimineață la ora 9.00, iar de la 11.30 până la miezul nopții se va citi din nou Acatistul Maicii Domnului "Cuvine-se cu adevărat". 

"Axioniţa" din grecească se traduce: "Cuvine-se cu adevărat" sau "Vrednică eşti".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu