Ibrahimovic, de DOUĂ ORI MAI SCUMP ca Naționala Moldovei

Embed:

Cel mai scump jucător al naţionalei Suediei, Zlatan Ibrahimovic, de la Paris Saint-Germain, valorează aproape de două ori mai mult decât întreg lotul naţionalei Moldovei. Valoarea totală a lotului suedez pe piaţa de transferuri ajunge la aproape 83 de milioane de euro.

Zlatan Ibrahimovic valorează 21 de milioane de euro. Vedeta lui PSG este însă singurul fotbalist suedez de asemenea nivel.

Pe locul doi se află Pontus Wenbloom, de la ŢSKA Moscova, care este cotat de site-urile de specialitate la zece milioane de euro. Următorii pe listă sunt Andreas Granqvist, de la FC Krasnodar, care costă şapte milioane euro şi Ola Toivonen de la Rennes - cinci milioane de euro. Valoarea totală a lotului Suediei se ridică la 83 de milioane de euro.

Lotul Moldovei are o valoare totală de şapte ori mai mică. Cel mai scump jucător din al naţionalei noastre este Alexandru Epureanu, care costă 3,5 milioane de euro. Artur Ioniţă, cel mai bun fotbalist moldovean al anului trecut, valorează cu 1,5 milioane de euro mai puţin decât Epureanu. Alexandru Gaţcan are o cotă de transfer de 1,5 milioane de euro.

Urmează Igor Armaş cu 1,2 milioane, în rest, niciun fotbalist nu depăşeşte cota de 400 de mii de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu