Ibrahim El Bouni îl ameninţă pe Constantin Ţuţu că-l va face knock-out pentru a doua oară

Embed:

Cea mai aşteptată luptă a Galei KOK World Grand Prix este întâlnirea dintre Constantin Ţuţu şi Ibrahim El Bouni. Cei doi s-au întâlnit în ring în luna septembrie a anului trecut, atunci când marocanul a câştigat prin knock-out încă în prima rundă. Ţuţu a refuzat să facă comentarii înaintea turneului, iar El Bouni a declarat că va câştiga din nou. În total, la piramida pentru centura de campion vor participa opt sportivi din şapte ţări. 

Constantin Ţuţu şi Ibrahim El Bouni se vor putea întâlni doar în finala piramidei. Pentru asta, ambii sportivi trebuie să obţină câte două victorii.

"Nivelul luptătorilor este înalt. Însă, cred că voi ajunge în finală, unde îl voi întâlni pe Ţuţu şi-l voi face knock-out pentru a doua oară", a declarat Ibrahim El Bouni.

Pe lângă luptele din cadrul piramidei, vor avea loc şi patru super-meciuri în care luptătorii moldoveni se vor întâlni în ring cu kickboxeri de peste hotare. Cele mai interesante vor fi duelurile la categoria grea, dintre Pavel Voronin şi olandezul Michael Andrade, şi duelul la supergrea, dintre Maxim Bolotov şi românul Robert Dorin.

Invitaţii speciali ai turneului sunt kickboxerul român Cătălin Moroşanu, supranumit "Moartea din Carpaţi", şi multiplul campion mondial la kickboxing, ucraineanul Pavel Juravliov. Cei doi vor veni încă o dată în Moldova în luna septembrie, când se vor întâlni în ring.

"Ne-am întâlnit la un Grand Prix K-1. L-am învins în prima rundă, a fost un meci greu pentru el. A rămas dezamăgit că a părăsit turneul la acea etapă, pentru că avea ca obiectiv să-l câştige. Cu siguranţă, vrea să-şi ia revanşa, dar şi eu mă voi pregăti de două ori mai bine", a declarat kickboxerul Pavel Juravliov.

Gala KOK World Grand Prix 2014 va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă, din capitală. Cele mai spectaculoase lupte ar putea fi difuzate ulterior şi la renumitul post de televiziune, Eurosport

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu