Iarna nu se lasă plecată din Statele Unite. Furtunile de zăpadă au copleşit coasta de est

Embed:

Iarna îşi arată colţii în Statele Unite ale Americii. Patru regiuni de pe coasta de est a continentului nord-american rămân sub avertizare de furtună de zăpadă. În timp ce unii locuitori au de suferit în urma condiţiilor meteo nefavorabile, alţii s-au bucurat din plin de iarnă.

Din cauza zăpezii şi a gheţii, în ultimele 24 de ore, pe coasta de est a Americii s-au produs sute de accidente rutiere. În Massachusetts, stratul de zăpadă este atât de mare încât aproximativ 120 de acoperişuri s-au prăbuşit.

La Boston, un feribot cu peste 100 de pasageri la bord, care se îndrepta spre Hingham, a rămas blocat din cauza gheţii şi a fost remorcat spre cel mai apropiat port.

"Am mănuşi, trei jachete, două perechi de şosete, două perechi de pantaloni şi trei cămăşi. Sunt bine", spune un locuitor al statului Indiana.

Nu toată lumea s-a simţit deranjată de temperaturile scăzute. Mai mulţi locuitori ai oraşului Akron din statul Ohio au înfruntat vremea extremă şi s-au scăldat într-un lac rece ca gheaţa. Iniţiativa a avut scopuri caritabile.

Meteorologii prognozează temperaturi scăzute şi pentru zilele următoare.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu