IARNĂ în toată legea în următoarele zile. Va ninge, iar temperaturile vor coborî până la minus 13 grade

Embed:

Mâine, în toată ţara sunt posibile ninsori şi depuneri de lapoviță. Izolat ceață şi polei slab. Pe drumuri ghețuș. Vântul va sufla slab din nord. La Briceni şi Soroca vor fi zero grade, iar la Bălţi se aşteaptă un grad Celsius. La Orhei vor fi trei grade Celsius. La Tiraspol se vor înregistra trei grade. La Leova, Comrat şi Cahul temperaturile nu vor depăşi patru grade Celsius.

În Capitală, pe timp de noapte va fi un grad Celsius, iar mâine - trei grade. În următoarele zile, temperaturile vor coborî noaptea până la minus 13 grade, iar ziua vor fi maxime de până la un grad.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 13 grade Celsius. La Paris şi Londra va ploua şi se vor înregistra şapte grade Celsius. La Berlin, termometrele vor arăta trei grade. În capitala Italiei sunt anunţate 16 grade şi ploi slabe. La Viena meteorologii prognozează şase grade, la Budapesta cu două grade mai mult.

La Praga maxima va urca până la patru grade, iar la Varşovia se va înregistra un grad Celsius. La Belgrad se aşteaptă 13 grade. În capitala României cerul va fi variabil, iar mercurul din termometre va urca până la 10 grade. La Atena se aşteaptă valori de 20 de grade, în timp ce la Ankara nu va fi mai cald de 14 grade Celsius. La Kiev şi Moscova vor fi 0 şi, respectiv, -2 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu