Iarnă de poveste la Nisporeni. Copiii din toate satele raionului se distrează la târgul organizat de Fundaţia Edelweiss

Embed:

Iarna aceasta este de poveste la Nisporeni. Distracţia nu conteneşte la târgul organizat cu sprijinul Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

Cei mai entuziasmaţi sunt copiii: "Este foarte interesant". 

La târg vin oameni din toate localităţile raionului. Vadim Balan din satul Şişcani şi-a adus cei trei copii pentru a le oferi o zi de poveste: "Multumim lui Vlad Plahotniuc pentru că face multe. Cineva numai promite, iar cineva face. Mulţumim foarte mult Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss".

La patinoar, cei mai mulţi dintre copii încalţă patinele pentru prima oară:

"Am venit să petinez, să mă distrez".

"Foarte greu de ajuns în oraş, la Chişinău. Dar la Nisporeni ajungem mult mai repede, e o posibilitate foarte bună. Mulţumim foarte mult Fundaţiei Edelweiss, au organizat atât de frumos, bucurie pentru copii",

"Atâta timp cât vin copii şi ne spun mulţumesc, atâta timp cât părinţii şi buneii cu copii din alte centre şi orase vin la Nisporeni, înseamnă că obiectivul nostru a fost realizat", a declarat Grigore Robu, primarul oraşului Nisporeni.

Obosiţi de atâta distracţie, copiii merg la planetariu pentru a învăţa cât mai multe despre spaţiu.

Târgul de iarnă din Nisporeni va fi deschis până în 31 ianuarie. Cei mai mulţi vizitatori, peste 10 mii, au fost în 14 ianuarie, când a fost organizat un concert grandios. Pe scenă au urcat mai mulţi interpreţi autohtoni şi români, precum 3 Sud Est, Antonia şi Carla's Dreams.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu