Ianukovici şi fiii săi au depus o plângere la Tribunalul Uniunii Europene din Luxemburg. IATĂ ce îi nemulţumeşte

Embed:

Bruxelles-ul analizează posibilitatea desfiinţării troicii care supraveghează mersul reformelor în Grecia. Asta pentru a permite Atenei să aplice propriul plan economic. Anunţul a fost făcut de oficiali europeni, citaţi de publicaţia elenă "Kathimerini".

Europa trebuie să rămână vigilentă în faţa noilor provocări financiare. Potrivit preşedintelui Comisiei Europene, citat de "Economic Times", efectele crizei nu au fost depăşite, chiar dacă au fost înregistrate progrese.

Ministerul de Interne de la Kiev a dat în căutare generală trei politicieni din Rusia, informează ITAR-TASS. Este vorba despre liderul Partidului Liberal-Democrat, Vladimir Jirinovschi, cel al Partidului Comunist, Ghennadi Ziuganov, şi şeful formaţiunii "Rusia Dreaptă", Serghei Mironov. Oficialii de la Moscova sunt suspectaţi de finanţarea grupărilor armate ilegale.

Victor Ianukovici şi fiii săi au depus o plângere la Tribunalul Uniunii Europene din Luxemburg, notează BBC. Aceştia sunt nemulţumiţi de sancţiunile europene impuse la adresa lor în data de 5 martie şi cer ca acestea să fie anulate.

Bilanţul epidemiei de Ebola în Africa de Vest a ajuns la 887 de morţi şi peste 1.600 de persoane infectate. Cele mai multe decese au fost înregistrate în Guineea. Anunţul a fost făcut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, scrie Reuters.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu