"Ianukovici a cumpărat un conac de 52 milioane de dolari în cea mai scumpă suburbie a Moscovei"

Fostul preşedinte al Ucrainei Victor Ianukovici a cumpărat un conac în valoare de 52 milioane de dolari într-o regiune de elită a Moskovei. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Naţional al partidului al partidului "Alianţa Verde" din Rusia, Oleg Mitvoli, potrivit bfm.ru.

"Ianukovici va locui în suburbia Moscovei... Şi vremea e kieveană. Îi putem felicita pe fraţii noştri refugiaţi cu achiziţionarea de ieri a casei în regiunea Barviha în sumă de 52 milioane de dolariGlorie Rubleovkăi", a declarat Mitvoli.

Barviha este cea mai scumpă suburbie din regiunea Moscovei, iar casa care ar fi fost cumpărată de Ianukovici era scoasă în vânzare de un an. "Cred că vânzătorul rămâne dator Maidanului", a spus Mitvol.

Totodată, Reuters scrie că conturile bancare din Elveţia ale lui Ianukovici vor fi îngheţate. O decizie în acest sens a fost luată de Consiliul Federal.

Publika.md aminteşte că fostul preşedinte Victor Ianukovici a fost dat în urmărire internaţională. În acelaşi timp, Rada Supremă a votat un document în care se spune că fostul preşedinte trebuie judecat de Tribunalul Penal Internaţional de la Haga.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu