IANIS HAGI, NERĂBDĂTOR. Partida România - Spania se va juca cu casa închisă

Au rămas zile numărate până la partida de la București dintre România și Spania din preliminariile campionatului european de fotbal din anul 2020.

Confruntarea de pe "Arena Națională" se va disputa cu casa închisă, toate cele 50.000 de bilete au fost vândute. Ianis Hagi este unul din jucătorii "tricolorilor" care ar putea face diferența în disputa cu "Furia Roja". Mijlocaşul așteaptă cu nerăbdare meciul cu ibericii şi suţine că va juca pentru prima dată în carieră pe un stadion arhiplin.

"O să aștept cu mare drag meciul cu Spania, pentru că nu am mai jucat pe un stadion așa de plin, cu așa mulți spectatori. Cred că va fi ceva unic, ceva ce nu am mai trăit. Cu siguranță, jucând și acasă va fi ceva extraordinar. Sper să realizăm acest obiectiv", a spus IANIS HAGI, mijlocaș România.

După patru partide disputate în grupa F, România se află pe locul trei, fiind la egalitate de puncte cu ce-a doua clasată Suedia, ambele cu câte 7 puncte. Spania este liderul grupei, cu 12 puncte la activ. Ianis Hagi a declarat că "tricolorii" vor face tot ce depinde de ei pentru a depăși în clasament principalele contracandidate, Suedia și Norvegia.

"Cu puțin mai multă încredere și normal jucând și acasă ambele meciuri cu suporterii pe care o să-i avem în spatele nostru. Avem tot ceea ce ne trebuie pentru a ne califica", a spus IANIS HAGI, mijlocaș România.

Disputa dintre România și Spania se va disputa la București, pe 5 septembrie, cu începere de la ora 21:45. Ultima oară cele două echipe s-au întâlnit în anul 2016. Partida amicală de la Cluj s-a încheiat nedecis, scor 0-0.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu